Olja, oljni izvlečki

Za nego vašega telesa in zdravja

Oljni izvlečki se pridobivajo tako, da se zelišča prelije z oljem (oljčno, mandljevo, sončnično, sojino,…), tekočino postavi na sonce za nekaj časa in precedi. Oljni izvlečki Zeliščarstva Erker so pridobljeni iz skrbno izbranih zdravilnih zelišč iz neokrnjene narave in kakovostnega hladno stiskanega oljčnega olja.

Zeliščna olja so primerna za oralno zaužitje, razen dobro znanega Šentjanževega olja, ki je primerno za zunanjo uporabo ob problemih kot so opekline, odrgnine, boleči sklepi.

  ŠENTJANŽEVO OLJE:
  za opekline, otekline, oparine, odrgnine, pike žuželk, revmo, za masažo boleče hrbtenice in obrabljenih vretenc in sklepov (zlasti pri obrabi hrustanca).

  OREHOVO OLJE:
  odlično za celo telo.

  KONOPLJINO OLJE:
  preventiva proti raku, najbogatejše olje z največ omega maščob.

  PEGASTI BADELJ:
  za obolela jetra, za vranico, želodec in žolč, ženske bolezni.

  OLJE ČRNE KUMINE:
  vsebuje veliko vitamina E in B, folno kislino, mineralov (kalcij, cink , železo, baker), fitosterolov in nenasičene maščobe zato zaščiti celice pred oksidativnim stresom. Semena črne kumine podpirajo regulacijo glukoze v krvi.

  OLJE 7 ZDRAVILNIH ZAČIMB in ZELIŠČ:
  močan antioksidant, ozdravi prebavne motnje, krče, lajša revmatične težave, učinkovito pomaga pri rakavih obolenjih, odpravlja slabokrvnost in deluje na živčevje.

  Skrbno izbrana najboljša zelišča

  Mati narava ponuja vse, kar vaše telo potrebuje za ohranjanje zdravega načina življenja

  “Zelo sem zadovoljen z oljem Pegastega badlja imel sem čisto zamašena jetra. Po terapiji z oljem imam čista in se počutim precej bolje.”
  Andrej Kržičnik • Ljubljana